Доставка, разнос, монтаж

        Екипът на Мебели Вито предупреждава своите клиенти, че не всички артикули фигуриращи в онлайн магазина са достъпни на склад. За да се информирате за складовите наличности, моля свържете се с наш служител на телефон: 0895677754 или имейл: office@mebelivito.com.

-          Доставка:

        Мебели Вито предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОКУПКИ НА СТОЙНОСТ НАД 2000 ЛЕВА, а за всички останали мебели предоставят на свойте клиенти възможност да избират между няколко варианта:

          o Доставка с транспорт на Мебели Вито - извършва се срещу 0.50 стотинки на километър еднопосочни*, като се заплаща и обратният курс.      

*Пример: доставка до адрес на 100км от град Пловдив: 100*2*0,50 = 100 лева общо за двете посоки.

o   Доставка с куриер – онлайн магазинът www.mebelivito.com ползва услугите на куриерска фирма Лео Експрес*, освен ако клиентът не предпочита друго.

*Тарифният калкулатор на Лео Експрес може да Ви помогне да определите приблизителната стойност на доставката. Можете да го намерите тук.          

o   Доставка посредством лично предаване на стоката от производителя на клиента. 

-          Разнос:

        Поръчаната от Вас стока може да бъде доставена в помещението, за което е предназначена срещу 2% от сумата на поръчката за всяка кота на сградата (при ползване на асансьор – 1%). Услугата разнос се предлага само в случай, че доставката е извършена с транспорт на мебели Вито.

*Пример: при покупка на стойност 400 лева, която трябва да се достави до 3 етаж в жилищен блок, се заплаща : (2%*400)*3=24 лева.

-       Монтаж:

       Продуктите, предлагани в www.mebelivito.com са предназначени за самостоятелно сглобяване, за тази цел те съдържат подробни инструкции. В случай, че клиентът изпитва трудност и желае монтажът да се извърши от екип на Mебели Вито, цената варира според вида и количеството поръчани мебели. Услугата монтаж се предоставя само, когато доставката се извършва с транспорт на Mебели Вито.