Условия за ползване

        Екипът на www.mebelivito.com моли посетителите на сайта детайлно да се запознаят с долупосочените условия. Ползването на сайта предполага, вашето съгласие с условията. Моля, не използвайте сайта, ако не сте съгласни с тях!

Настоящият документ съдържа Общите условия, спрямо които онлайн магазинът www.mebelivito.com предоставя продукти и услуги на своите клиенти.  

  1. Екипът на www.mebelivito.com си запазва правото да прави промени в съдържанието и условията за ползване на сайта по всяко време и без предизвестие за това.
  2. Съдържанието на сайта обект на тези общи условия /www.mebelivito.com/ попада под закрилата на Закон за защита на авторското право и сродните му права. Това ограничава правата на потребителите да разпечатват и разпространяват информацията налична в сайта, освен след изричното съгласие от страна на екипа на сайта.
  3. Задължение на екипа на сайта е да поддържа коректна и актуална информацията в него, но www.mebelivito.com не носи отговорност за допуснати печатни грешки и последиците от тях. 
  4. Сайтът www.mebelivito.com е предназначен за лична некомерсиална употреба. Не се допуска копирането, разпечатването, разпространяването или каквато и да е друга дейност с информация, публикувана в сайта.
  5. Конфиденциалността на информацията, предоставена от потребителите на сайта е гарантирана посредством Закона за защита на личните данни. От ползвателите на сайта не се изисква друга информация, освен посочената в бланката за регистрация.
  6. Задължение на www.mebelivito.com, посредством екипа обслужващ сайта е да съхранява информацията за ползвателите на сайта и да не я предоставя на трети лица.
  7. При нужда, транспорта на повредената стока до складовата база на www.mebelivito.com се поема от купувача, освен ако между двете страни не е договорено друго.
  8. Когато за транспортирането на стоката отговаря купувачът й, рекламация за транспортен дефект не се приема.

Условията за ползване и промените в тях са в сила от момента на тяхното публикуване в www.mebelivito.com. Счита се, че потребителят на сайта приема общите му условия, до момента, в който не прекрати използването му.

С уважение:

Екипът на www.mebelivito.com